Uskoro na policama biblioteka širom BiH

Abeceda uspjeha i dobrog života & Tajne i vrline uspješnih

Na osnovu Odluke o dodjeljivanju finansijskih sredstava Fondacije za bibliotečku djelatnost, Kemal Balihodžić, autor knjige „Abeceda uspjeha i dobrog života & Tajne i vrline uspješnih“ predao je Fondaciji za bibliotečku djelatnost u Ministarstvu kulture i sporta u Sarajevu, 50 komada ovog djela, koje bi se uskoro moglo naći na policama biblioteka širom Bosne i Hercegovine.

To će biti prilika da zaljubljenici u dobru knjigu, koristeći iskustva drugih, prezentovana u „otvorenoj knjizi“ Abeceda uspjeha i dobrog života & Tajne i vrline uspješnih“ upoznaju kako su uspješni ostvarivali svoje snove, osvajali uspješne visine u različitim sferama i oblastima.

Za mlade, to je prilika da korištenjem preporuka, pouka i uputa, saznaju Kako bolje čitati, Kako bolje učiti, Kako bolje pisati, ovladaju taktikama i tehnikama u oblastima mudrosti sticanja znanja. Pridružiti se odabranim uspješnim učenicima, družiti se sa najboljima, ići smjelije i sa pozitivnim adrenalinom u svaki novi dan. Sa osmjehom i samo naprijed na putu uspjeha i dobrog života…Abeceda uspjeha - Kemal Balihodzic (1)

Nema komentara

Napiši komentar