Knjiga “Rođeni za uspjeh” Kemala H. Balihodžić: Uskoro promocija u Bugojnu

Knjiga “Rođeni za uspjeh – Od aplaudera do aplauza” mladog eksperta za marketing i komunikacije Kemala H. Balihodžića (1990.), u izdavaštvu Centra za društvena istraživanja Internacionalnog Burč univerziteta, kreće na dugi promotivni put po Bosni i Hercegovini i inostranstvu. Za vrlo kratko vrijeme poprimila je veliko interesovanje na širem prostoru.

Kako kaže autor djelo je plod želje da se mladi uključe u “pokret, akciju i promjene”, što je želja svakog mladog, mladog čovjeka. Svjestan je da njegova generaciju ne ispunjava svoje pune potencijale, nudi recept – motivacija: rad, znoj, odricanje = željeni uspjeh.

Knjiga “Rođeni za uspjeh” obiluje jednostavnim govorom, praktičnim savjetima – iskreni poklon čitaocu.

Recenzent je dr. Suad Mahmić. “Rođeni za uspjeh” je njegova prva knjiga.

Kemal H. Balihodžić je zaposlen kao šef Službe za marketing i komunikaciju na Internacionalnom Burč univerzitetu u Sarajevu. Uz to je i profesionalni trener u oblastima komunikacije, marketinga i profesionalne motivacije u Zagrebu, Sarajevu, Novom Pazaru, Travniku i drugim mjestima. U toku su aktivnosti na priređivanju promocija u Donjem Vakufu, Sarajevu, Bugojnu, Travniku, Novom Pazaru, Konjicu, Mostaru, Zagrebu, Tuzli, Visokom, Zenici…  kemal h balihodzic (3)kemal h balihodzic (1)kemal h balihodzic (2)

Nema komentara

Napiši komentar